nedjelja, 8. siječnja 2012.

Winter Wonderland

Little Barbie Shop of Horrors već pet mjeseci radi punom parom. Pet mjeseci čiste radosti. Nekako još uvijek nismo svjesne da naš san polako postaje stvarnost. Još uvijek postoji bezbroj ideja koje tek treba da budu realizovane, a koje nestrpljivo želimo podijeliti sa vama. Iza nas je hrpa odjevnih komada koji su već našli svoje mjesto u vašim ormarima širom Bosne i Hercegovine, ali i dalje. Gomila dragulja koje smo pronašle za sebe, a koje će sutra nositi i neke od vas. Radost koju nam donosi vaša podrška je neopisiva. Na samom početku nismo mogle ni zamisliti koliko ćemo istomišljenika pronaći među vama, koliko prijatelja. Želimo se zahvaliti prijateljima koji su imali strpljenja da nam poziraju kao modeli, fotografima, ali i onima koji su nam dozvolili da im "očistimo" ormare.

Praznici su završili, a mi smo se već bacile na posao. Nova kolekcija odjeće Winter Wonderland je izašla, a već u januaru će se znatno popuniti. Naravno, svakog petka nove stvari. Nas dvije mahnito tražimo tople vunene džempere i nestrpljivo očekujemo snijeg da idemo na sankanje.

Zdravlje i sreću, mnogo radosnih dana i malih i velikih pobjeda u Novoj 2012.-toj godini, žele vam vaše Horor Barbike. ♥
































2 komentara: